Wim Duijvestijn Totaaladvies
Advies & Diensten

Onze dienstverlening start bij een initiatief en stopt wanneer u tevreden bent! Bij vrijwel de gehele vastgoedcyclus kunnen wij u bijstaan. Aan- en verkoop van onroerend goed, maar ook projectontwikkeling, hierbij kunt u denken aan: initiatief, haalbaarheid, ontwikkeling, realisatie en exploitatie advies. En daarbij, de ruimte ervaring, brede kennis en het grote netwerk van Wim Duijvestijn Totaaladvies gaat verder. Wij staan u tevens graag bij als sparringpartner, mediator of bij het vinden van een financier.

Algemeen advies
Algemeen advies
Sparren, mediation
Onroerend goed advies
Onroerend goed advies
Aan- & verkoop
Financieel advies
Financieel advies
Financiering
Projectontwikkeling
Projectontwikkeling
Van initiatief tot oplevering
Ons streven is uw tevredenheid!

Een tevreden klant wenst een ieder, echter Wim Duijvestijn Totaaladvies gaat verder. Wij zijn er voor u: gemotiveerd, gedegen, creatief en vol overgave. Een tevreden klant, geeft ons voldoening en is de beste reclame. Daar kan geen advertentie tegenop.

 

Na 40 jaar samen een tuinbouwbedrijf te hebben gerund, was het tijd voor de volgende generatie. Toen kwam de vraag: Hoe gaan wij de overgang zo doen, dat wij later terug kunnen kijken op een mooie eerlijke en slimme overname door Bart en Stef.

In dit proces is Wim een zeer belangrijke schakel gebleken. Hij stond neutraal tussen de partijen en had door al zijn ervaring een creatieve inbreng. Tijdens de vele gesprekken voelde iedereen zich gehoord. Er werd rekening gehouden met alle mogelijkheden en ieders wensen.                                      

Vanaf 1 januari 2018 gaan Bart en Stef zelfstandig door. Wij kijken tevreden terug op de weg die bewandeld is.

Wim, heel erg bedankt voor je inzet tijdens dit proces.

- Ruud en Aad Zwinkels