Sprongenloet 1 te Honselersdijk

Sprongenloet 1 te Honselersdijk

Wim heeft bij ons 2 projecten uitgevoerd:

– verbouwing van een kinderkamer

– een carport inclusief wanden en fietsenschuur.

Bij de verbouwing van de kinderkamer heeft Wim een grote, efficiënte inloopkast ontworpen met een hanggedeelte en rekken met planken voor liggedeelten. Wim heeft de kamer netjes afgewerkt en ook het verf- en behangwerk gedaan. Het behangen met fotobehang, waarbij Wim ook de deur in de wand heeft mee behangen, zag Wim als een uitdaging. Het resultaat is erg mooi.

Bij het opbouwen van de carport stond Wim ook open voor hulp en samenwerking van onze kant. Steef heeft Wim wat uurtjes geholpen bij de opbouw van de carport. Ook bij de carport heeft Wim het verfwerk gedaan, waarbij hij op zorgvuldige en snelle wijze te werk ging. De carport is super gelukt en past mooi bij ons huis.

Wanneer Wim bezig is met zijn project ontstaan er gaandeweg weer nieuwe creatieve ideeën bij hem. Ook is Wim in staat om je te overtuigen van zijn nieuwe ideeën. Hij is enthousiast en betrokken en geeft je het gevoel dat het goed komt. Wim streeft ernaar zijn werk perfect uit te voeren. Na oplevering van de projecten laat Wim alles netjes achter.

Steef & Monique Bruinen.

Kenmerken

Adres: Sprongenloet 1 te Honselersdijk
Betreft: Ontwerp en bouw van een carpoort en berging.