Recensies

Tevreden klant

De meeste voldoening behalen wij wanneer u tevreden bent als klant. Dit kan zijn de hoogste prijs bij verkoop, maar ook het maximale rendement uit een investering, het mooiste plekje om te wonen, noem maar op. Creatief, deskundig en met kennis van de markt, kan Wim Duijvestijn Totaaladvies ook u bijstaan, opdat ook u, uw ervaring plaatst op deze website!

Molenbroeklaan 17 Honselersdijk en Wateringseweg 55 Poeldijk

Wij zijn per 1 maart 2021 eigenaar geworden van ons nieuwe bedrijf aan de Wateringseweg. Toen we hoorden dat dit bedrijf in de stille verkoop stond, hebben we gelijk Wim Duijvestijn Totaaladvies ingeschakeld. We hebben doorgepakt. Wim denkt praktisch en zorgt voor oplossingen. In al die jaren als in- en verkoopmakelaar is hij zeer bekend met zijn vak. Bij een vraag kregen we altijd een snelle reactie. Dit werkt goed, zulke korte lijntjes. Ook de sloopvergunning van de bedrijfsruimte nam Wim op zich. Na aankoop van de Wateringseweg, wilden we ons bedrijf aan de Molenbroeklaan verkopen. Zonder enige twijfel wisten we dat Wim dat in goede banen kon leiden. En inderdaad al snel stond er een bord aan de weg waarop veel belangstelling kwam. De verkoop is als zeer prettig ervaren.

Samenvattend: wij kijken terug op een goede koop en verkoop. Wij bevelen Wim Duijvestijn Totaaladvies van harte aan.

Kwekerij Kwintplant

Martin, Hilde, Edwin en Rick

Wateringseweg 47-55 Poeldijk   

Poeldijkseweg 47-55 Poeldijk.                        Molenbroeklaan 17 te Honselersdijk

Lindy en René Lunenburg

De woning die wij onlangs hebben gekocht is via Wim Duijvestijn gegaan.
Voor ons eigenlijk geen twijfel dat Wim ook ons toenmalige huis mocht verkopen.
Wim is professioneel, niets is teveel voor hem, praat gewoon normaal Nederlands. Kortom een fijne vent.
We hebben ons huis zeer snel verkocht dankzij Wim.

Lindy en René Lunenburg

Kapelweg 1B te Honselersdijk

Amalia van Solmsstraat 45 te Honselersdijk

 

Hooghe Beer 11 te Kwintsheul

Wij zijn uitstekend geholpen met de verkoop van ons bedrijf. Meer dan 10 jaar geleden was Wim al betrokken bij het mogelijk verkopen van ons bedrijf, maar destijds konden we uiteindelijk niet komen tot een deal. Vervolgens kwam de crisis en was het voor de verkoop geen goed moment. Begin 2017 bleek de buurman interesse te hebben in onze tuin. Omdat wij destijds goede ervaringen met Wim hadden, besloten wij Wim opnieuw te vragen ons te ondersteunen bij het verkoopproces. 

Dit bleek een goede zet. Wim wist snel hoe alles in elkaar zat en wist goed onze belangen te behartigen en er voor te zorgen dat onze wensen op een juiste wijze in het contract verwerkt werden. Zo wilde wij bijvoorbeeld graag dat wij nog 3 jaar in de woning konden wonen, zodat we voldoende tijd hadden om een geschikte woning te vinden. Uiteindelijk is er na tevredenheid van alle partijen een goede deal gekomen. Wim is in dit in hele proces een waardevolle en onmisbare schakel gebleken.

 

Familie Van der Knaap

 

Firma G.L. Zwinkels en Zn.

Na 40 jaar samen een tuinbouwbedrijf te hebben gerund, was het tijd voor de volgende generatie. Toen kwam de vraag: Hoe gaan wij de overgang zo doen, dat wij later terug kunnen kijken op een mooie eerlijke en slimme overname door Bart en Stef.

In dit proces is Wim een zeer belangrijke schakel gebleken. Hij stond neutraal tussen de partijen en had door al zijn ervaring een creatieve inbreng. Tijdens de vele gesprekken voelde iedereen zich gehoord. Er werd rekening gehouden met alle mogelijkheden en ieders wensen.

Vanaf 1 januari 2018 gaan Bart en Stef zelfstandig door. Wij kijken tevreden terug op de weg die bewandeld is.

Wim, heel erg bedankt voor je inzet tijdens dit proces.

– Ruud en Aad Zwinkels
Van Buerenlaan 9 te Honselersdijk

Nadat wij september 2014 waren benaderd door de buurman of wij ons tuinbouwbedrijf wilden verkopen hadden wij een hoop vragen. Wij hebben Wim Duijvestijn  benaderd of hij onze belangen wilde behartigen om onze tuin te verkopen en dat wij een burgerbestemming op ons woonhuis konden krijgen zodat wij er konden blijven wonen. Na veel overleg en regelwerk  van Wim werd de tuin uiteindelijk verkocht. Toen was het nog niet klaar er kwam nog veel  meer bij kijken. Onder andere alle nutsvoorzieningen zoals gas- elektra – water – riool etc. moesten worden verlegd  ook dat heeft Wim super  geregeld (ondanks alle bureaucratie die je allemaal tegenkomt).

Inmiddels is alles nu afgehandeld,  Wim helemaal top!!

Aad en Annelies Nederpelt