Financieel advies

Wim Duijvestijn Totaaladvies kunt u bijstaan in de volgende thema’s.

Sparringpartner:

  • Wim Duijvestijn Totaaladvies heeft diverse ondernemers bijgestaan als sparringpartner. Hoe nu verder! Hierbij kunt u denken aan gesprekken met de bank of eventueel in overleg met uw accountant diverse opties voor de toekomst bekijken. Samen met het door de jaren heen opgebouwde netwerk van Wim Duijvestijn Totaaladvies, geven wij u betrouwbare en gefundeerde nieuwe inzichten.

Mediation:

  • Ervaring leert ons dat mensen afspraken maken en deze niet altijd op de juiste wijze schriftelijk vastleggen. Als alles goed gaat is er niets aan de hand. Totdat een verschil van mening ontstaat. Dan blijkt nogal eens, dat het beter was geweest, als men heldere afspraken op papier had gezet. Wim Duijvestijn Totaaladvies kan u dan middels mediation bijstaan om zo tot een oplossing te komen. Uiteraard is het beter dit vooraf schriftelijk vast te leggen. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. 

Financiering:

  • Voor kleine ondernemers en of  ZZP ers, kan het lastig zijn om een financiering te verkrijgen, voor de aankoop van onroerend goed. Anderzijds zijn er partijen die graag hun vermogen zien renderen. Wim Duijvestijn Totaaladvies brengt deze partijenen steeds vaker samen, waarbij één en één samen drie wordt. Is dit herkenbaar? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.